• Category
   No categories were found that matched your criteria.
   • Manufacturer
    No manufacturers were found that matched your criteria.
   • Products
    No products were found that matched your criteria.
     • Blog
      No blog posts were found that matched your criteria.

     Uslovi Koriscenja

      

     Korišćenje sajta

     Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta www.ctmobile.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.Korisnicima sajta www.ctmobile.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih  programa i kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

     Opšti uslovi

     1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

     2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

     3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku

     4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

     5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

     6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

     Garancija kvaliteta

     Preduzeće "CTmobile Gornji Milanovac" garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac. Garantni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

     Svi aparati su pod garancijom i važe prava koja su navedena u garantnom listu.

     Za sledeće aparate obaveštavamo Vas da:

     Pravo na besplatno otklanjanje kvarova u garantnom roku stičete uz uslove da je kupljeni uređaj povezan i pušten u rad od strane ovlašćenog servisera i to za:

     - sve ugradne aparate,

     - za sve aparate na gas (uz kupljeni uređaj ne dobija se regulaciono crevo),

     - šporete (uz kupljeni uređaj fabrički se ne dobija naponski kabal),

     - bojlere.

     Dolazak servisera za priključivanje uređaja se naplaćuje u zavisnosti od vrste usluge. Serviseri imaju svu prateću opremu koja je potrebna za priključenje uređaja.

     - Klima uređaji - garancija važi samo ako je uređaj ugradio servis ovlašćen za tu vrstu posla i ako je isti overio garantni list.

     Za daljinske upravljače garancija važi 6 meseci. Za baterije, adaptere, antene, sijalice i kablove garancija ne važi. Garancija važi za sve vrste mašina za veš koje su zaposleni radnici preduzeća "CTmobile Gornji Milanovac" odblokirali. Ne instaliramo i ne priključujemo sudomašine. Garanciji ne podlažu baterije na telefonskim aparatima. Rashladne uređaje ne treba priključivati najmanje 7 sati po isporuci. TV prijemnici ne treba da se uključuju najmanje 2 sata po isporuci. Usisivači - ne podležu garanciji plastični delovi (crevo, cev, papučica). Molimo Vas radi što kvalitetnije usluge da se pridržavate zadatih uputstava.

     Reklamacije i povraćaj robe

     Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

     1) Reklamacija prilikom instalacije ili prvog puštanja - Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, preduzeće "CTmobile Gornji Milanovac" je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.

     2) Reklamacija u garantom roku - Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac. U tom slučaju, proizvod šaljete u servis isključivo na adresu ovlašćenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slučaju slanja proizvoda u neovlašćeni servis proizvod gubi garanciju.

     3) Otkazivanje porudžbine - U slučaju otkaza porudžbine preduzeća "CTmobile Gornji Milanovac" snosi troškove transporta. Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 21 dan od prijema robe na servis. Nakon toga, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca. Za uvažene reklamacije preduzeća "CTmobile Gornji Milanovac" u potpunosti snosi troškove transporta. Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:

     - reklamirani proizvod donesete u servis naznačen na garantnom listu

     - da podnesete na uvid original garantnog lista i fiskalni račun

     - da date opis neispravnosti

     - nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac isključivo dobija od ovlašćenog servisa gde je ostavio proizvod.

     -

     Potrošač je dužan da se izjasni na odgovor prodavca najkasnije u roku od 3 (tri) dana od dana prijema odgovora prodavca. Ukoliko se potrošač u propisanom roku ne izjasni (slanjem odgovora na adresu Miloša Velikog bb ili elektronskim putem na mail adresu ctmobilemaxi@gmail.com), smatraće se da nije saglasan sa predlogom prodavca

     Napomena: Preduzeće "CTmobile Gornji Milanovac" ne snosi odgovornost za memorijske kartice koje ostaju u telefonu, tablet računaru, fotoaparatu... Molim sve kupce pre slanja uređaja na servis da provere i izvade sve dodatne proizvode iz uređaja.

     Zaštita prilikom plaćanja putem Interneta

     Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

     Privatnost podataka

     Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. U ime preduzeća "CTmobile Gornji Milanovac" hodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni preduzeća "CTmobile Gornji Milanovac" odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

     Saglasnost i promene uslova

     Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Preduzeće "CTmobile Gornji Milanovac" se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

     Vansudsko resavanje potrosackih sporova

     U skladu sa clanom 55. i clanom 151. Zakona o zastiti potrosaca (SL. Glasnik RS, br 62/2014, 44/2018, 88/2021- dr. zakon), obavestavamo kupce da imaju mogucnost resavanja potrosackog spora vansudskim putem. Vansudsko resavanje potrosackih sporova obavlja se na transparentan, efikasan, brz i pravican nacin pred telom za vansudsko resavanja potrosackih sporova. 
     Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sacinjava listu tela i javno je objavljuje. Dostupna je na adresi https://mtt.gov.rs/tekst/2306/zastita-potrosaca.php .
     Postupak pred telom moze da pokrene POTROSAC predlogom samo ukoliko je predhodno izjavio reklamaciju ili prigovor i ne nakon isteka roka od 1 (jedne) godine od dana podnosenja reklamacije.
     Kao PRODAVAC smo po Zakonu duzni da ucestvujemo u postupku za vansudsko resavanje potrosackih sporova.
     Svaka stranka u postupku vansudskog resavanja potrosackog spora placa svoje troskove ( troskovi zastupanja, putni troskovi i sl.) .

     Izjava o odricanju od odgovornosti:

     Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije completne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem sledećih broja telefona: 061/20-30-220. Ukoliko primetite greške, molimo Vas da nam se javite.

     Hvala na poverenju!

     back to top
     Filters